Ken je dat, je hebt zo’n dag dat alles mis gaat. Je bent je sleutels kwijt, het gaat net regenen als je naar buiten wilt, je ziet de bus die jij moet hebben net wegrijden, je telefoon is niet opgeladen en ben je eindelijk op je werk, gaat je afspraak toch niet door! Dit zijn allemaal dingen in het leven waar je geen controle over hebt. Maar waar jij wel controle over hebt, is wat je draagt! En geloof mij, een ding waar ik altijd weer vrolijk van wordt, ook al is het op dagen dat alles misgaat, dan zijn het mijn vrolijke sokken! 

Sokken met printjes

De ene dag draag ik sokken met avocado’s, de andere dag met pizza of met zebra print of flamingo’s. Dit soort sokken geven je dag gewoon meteen een vrolijke boost! Je kunt ze leuk laten matchen met je outfit. Doordat de sokken een duidelijke print hebben, raak je ze minder snel kwijt in de was en doe jij dus langer met je paar sokken. Je bent dus niet alleen hip maar ook zeker duurzaam bezig als je een aantal grappige sokken sets aanschaft. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een effen set maar deze raak je toch sneller kwijt en zijn natuurlijk veel minder spannend om toe te voegen aan je outfit.

Grappige sokken

De grappige sokken zijn in zoveel verschillende designs te krijgen. Wat dacht je van sokken met een gave cactus print, ananassen of biertjes! Ook super leuk om cadeau aan iemand te doen, als ie bijvoorbeeld jarig is, zijn of haar diploma heeft gehaald of als cadeau voor een vrijgezellenfeest! Wat ook een goed cadeau is om te geven zijn speciale anti slip zwemsokken. Hiermee glijd je minder snel uit rondom het zwembad en zijn dus handig om te geven aan iemand die op vakantie gaat! Super idee om bijvoorbeeld aan je kleinkinderen te geven!