Heb jij interesse in kleding? Dan moet je beslist de HBO opleiding Thuisstudie Fashion Stylist eens goed bekijken. Daarnaast bieden verschillende onderwijsinstituten ook een laagdrempelige opleiding of cursus Fashion Stylist aan. In beide studies leer je alles over retailstyling en verkoop, maar ook voorraadbeheer, designen, inkoop en marketing. Op die manier kun je eenvoudig thuis je eigen kledingwinkel of fashion webshop beginnen. Hieronder vind je een toelichting van een van de studenten die een eigen webwinkel met kleding is begonnen:


Online fashion

Goedkope kleding? Wij selecteren van meer dan 300 webwinkels de kleding, schoenen en accessoires die in de uitverkoop zijn. Zo heb je van bekende kledingwinkels alle SALE artikelen op één website. Leuke aanbiedingen, verrassende prijsjes. Continue updaten wij het assortiment van dameskleding, herenkleding, kinderkleding, schoenen en accessoires voor de halve prijs. Stoere jeans, trendy jurkjes, hippe sneakers, alles voor dames, heren en kinderen. Wij selecteren de artikelen voor de halve prijs van bekende, gerenommeerde kledingwinkels zoals De Bijenkorf, Esprit, Omoda,   Shoeby, River Island, McGregor, WE Fashion, maar ook Coolcat,Hema, Kixx online, Klingel, Otto, Wehkamp, etc. Bekijk dagelijks ons assortiment met nieuwe producten. Zo blijft u altijd op de hoogte van de mode, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Nog nooit was online goedkope kleding kopen zo makkelijk. Tijden de studie Fashion Stylist leer je veel over prijzen en kwaliteitverhoudingen. 

Dameskleding en Herenkleding 

Goedkope dameskleding, herenkleding en kinderkleding, maar toch de kwaliteit die je wenst? New-Fashion biedt goedkope kleding aan van bekende winkels. Bij onze herenmode tref je onder andere broeken, jassen, jeans, overhemden, truien en vesten aan voor de halve prijs. Heren willen er tenslotte toch ook goed uitzien tegenwoordig? Naast de herenkleding hebben wij ook kleding voor dames zoals leuke jurkjes, rokken en blouses. Ben jij op zoek naar kleding van bijvoorbeeld De Bijenkorf of Esprit? Bekijk dan hier deze damesmode met maar liefst minimaal 50% korting. Alles is onderverdeeld in de juiste categorie, zo vind je dameskleding, herenkleding, jongenskleding, meisjeskleding, babykleding en fashion accessoires. Bij de producten staat vermeldt in welke maten het beschikbaar is en je ziet in één oogopslag door welke winkel het wordt aangeboden. Eenvoudiger kan het niet! Als je de opleiding Fashion Stylist volgt komen er veel verschillende stijlen voorbij. Je richt je in het begin op alles, waarna jij je meer gaat specialiseren als Fashion Stylist op bijvoorbeeld mannen kleding of vrouwen kleding (of specialist Fashion Stylist kinderkleding). 

Leren over nieuwe kledingstijlen

Goede kleding hoeft niet altijd duur te zijn, maar je moet er wel naar op zoek. Met New-Fashion is dit verleden tijd. Ben jij op zoek naar een goedkope bomberjack of naar die goedkope witte sneakers? Wij hebben de artikelen met minimaal 50% korting al voor jou geselecteerd. Ga je toch liever op zoek naar jouw favoriete kledingwinkels? Kijk dan bij onze winkels. Meer dan 300 webwinkels voor kleding, schoenen en accessoires staan speciaal voor jou al op een rij. Klik op de gewenste letter van de winkel en ga direct naar jouw lievelings winkel. Altijd meer dan 300 winkels in één oogopslag.

Opleiding vanuit huis


De opleidingen voor Fashion Stylist kun je eenvoudig vanuit huis volgen bij onderwijsinstellingen zoals LOI, NHA en NCOI. Het kan voorkomen dat er ook klassikale momenten worden gepland. Tevens moet je soms naar school voor toetsen / examens en presentaties. Dit kan ook erg leerzaam zijn om je andere Fashion Stylisten uit het werkveld tegenkomt.