De overhemden van OLYMP zijn van oerdegelijke Duitse kwaliteit. De zeer luxe uitstraling, uitgevoerd in kreukvrije stof en in vele elegante modellen, zorgt ervoor dat u met een overhemd van OLYMP prima voor de dag kunt komen. Voor zowel een business als casual look ben u bij OLYMP helemaal aan het goede adres. 

Dit merk combineert in zijn overhemden voor mannen smaakvolle designs met gebruik van hoogwaardige en degelijke stoffen. Daardoor zijn de overhemden stijlvol en eenvoudig te onderhouden. De eigentijdse en moderne ontwerpen met een klassieke feel maken deze overhemden een zeer geschikte keuze voor iedere man die zich stijlvol wil kleden.

Duitse degelijkheid

OLYMP is gevestigd in Duitsland en maakt al sinds 1951 luxe herenkleding. De familieonderneming is de laatste jaren alleen maar gegroeid, en met inmiddels 800 werknemers in dienst levert het goede kwaliteit kleding tegen een aantrekkelijke prijs. De strenge Duitse kwaliteitscontrole op duurzaam ondernemen garandeert bovendien een overhemd of kledingstuk dat geproduceerd is met een zeer lage ecologische impact. 

OLYMP maakt niet alleen overhemden, maar ook sweaters, polo’s, T-shirts en zelfs accessoires. Koopt u een overhemd van OLYMP, dan kunt u dat dus gemakkelijk combineren met aankopen uit de rest van de stijlvolle kledinglijn. Kleding van OLYMP is te vinden bij de betere modezaak en natuurlijk via het internet.

Ademende stoffen

OLYMP biedt verschillende modellen herenoverhemden. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor een moderne fit, met licht getailleerde snit, of voor de slim fit, die met een comfortabele stretch-stof perfect sluit om ieder lichaam. Dit model overhemd is ontworpen voor een iets slanker figuur. Ook de zogenaamde comfort fit is een optie, waarbij het overhemd wat meer bewegingsruimte biedt, maar wel in model blijft en niet inlevert op comfort van de drager. In de mannenoverhemden van OLYMP wordt voor alle modellen altijd stof en materiaal gebruikt van de hoogste kwaliteit. 

De wol is zeer fijn en ademt goed, waardoor overvloedige hitte en transparantie van uw lichaam afgevoerd kan worden. Zo kun u zelfs op de meest hectische momenten stijlvol voor de dag blijven komen, en zit u altijd gemakkelijk in uw vel. Op de overhemden van OLYMP kunt u dus rekenen in alle situaties. De vele verschillende kleuren en patronen van OLYMP zijn bovendien uiterst smaakvol, en combineren een klassieke look, die zelfvertrouwen en stijl uitstraalt, met een bewuste en moderne interesse in de nieuwste modetrends voor heren.